De politie van Pattaya betrapt een illegale filmset met Thaise acteurs die zich bezig hielden met het vervaardigen van live seks-streams 

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft met hulp van de immigratiedienst gisteren, een aantal Chinezen opgepakt die zich bezig hielden met filmen van Thaise jongelui die seksuele  handelingen uitvoerde. De sex-scenes werden vanuit een appartement in Pattaya live gestreamd.

De inval werd geleid door de hoofdcommissaris van Pattaya, kolonel Kunlachart Kunlachai in Pattaya en bijgestaan ​​door twee afdelingen van de immigratiedienst. De inval vond plaats in een appartement van het condominium Acacia Beach Continental in Zuid-Pattaya. De politie heeft niet bekendgemaakt hoe ze over de livestreams hebben gehoord.

Volgens commissaris Kunlachart vond de inval precies op het moment plaats, toen de Thaise “acteurs” variërend in de leefstijl van 20 t/m 35 jaar, live voor het Chinese publiek flink van “bil” gingen.

De Thaise verdachten verklaarden dat ze waren ingehuurd door een Chinese ondernemer die hen 1,500 baht per geproduceerde clip betaalde. De jongelui verklaarden ongeveer vijf clips per dag te maken.

Ze beweerde dat ze de identiteit van hun werkgever niet kenden. De politie van Pattaya nam alle zes verdachten in hechtenis onder verschillende Thaise obsceniteitswetten en verklaarde dat ze zullen blijven speuren naar de eigenaar en exploitant van het bedrijf. De politie gaf echter ook toe dat het mogelijk is dat de eigenaar niet eens in Thailand aanwezig is.

Thailand hanteert al lang strikte wetten tegen livestreaming voor volwassenen, met regelmatig verhalen over Thaise politie die Only Fans-artiesten online arresteert in het Koninkrijk.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Diverse Thaise kranten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!