Thaise paramilitaire ranger zorgt voor dood en verderf in de provincie Yala in Zuid-Thailand 

YALA:- Een Thaise paramilitaire ranger heeft gisteren in de vroege ochtenduren twee mensen gedood en één verwond. Aanleiding tot deze daad was een uit de hardgelopen ruzie in een bar in het hoofddistrict van deze zuidelijke grensprovincie.

De 25-jarige ranger, Hadchaicharn (achternaam niet genoemd), schoot en doodde een man, stak een vrouw neer en verwondde een andere man in de Nasa-bar op Chalermchai Road in het Tambon Sateng om 12.45 uur.

De politie meldde dat er in de bar ruzie was ontstaan ​​tussen de ranger en een stel.  De boswachter ging naar huis voor zijn wapen, keerde terug naar de bar en schoot een kogelregen af op de bar, waarbij hij een man in de borst en linkerarm raakte, een andere 40-jarige man in de rechterschouder terwijl hij de vrouw in het middel stak.

De man die in de schouder is geschoten, blijft bij bewustzijn terwijl het paar op weg naar een ziekenhuis aan hun verwondingen overleed.  Bij de bar werden meerdere voertuigen beschoten met kogels.

De politie arresteerde en arresteerde de 25-jarige inwoner van Phattalung voor de vermeende moorden en mishandeling en zei dat ze verder zouden onderzoeken. De politie maakte bekend dat de bar populair is bij lokale overheidsfunctionarissen en rangers.

Indien schuldig bevonden op grond van artikel 288 voor moord volgens de Thaise wet, zal Hadchaicharn ter dood worden veroordeeld of een gevangenisstraf van 15 jaar tot 20 jaar krijgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ManagerOnline
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: ManagerOnline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!