3 bars in Thong Lor  tijdelijk gesloten wegens overtreding van het Covid19 reglement

BANGKOK:- Drie uitgaansgelegenheden in het Thong Lor-gebied in Bangkok moeten tijdelijk hun deuren sluiten inzake de overtreding van het uitgevaardigde Covid19 reglement, dit terwijl de pandemie op zijn hoogtepunt is.

De sluitingsbevelen werden ondertekend door plv.  korpschef van de Nationale Politie, generaal Roy Inkapairoj.

De drie locaties die zijn gesloten zijn: de Otto Bar, de Emerald Club en de Krystal Club.

De Otto Bar wordt geconfronteerd met een tijdelijke sluiting van 30 dagen voor het verkopen van drank zonder vergunning.  De politie trof op 3 november 2019 zeven klanten aan die alcohol in de bar genoten.

De Emerald Club wordt voor 60 dagen geschorst wegens het overtreden van de Covid19 preventiemaatregelen van de Bangkok Metropolitan Administration door klanten niet te beperken, sociale afstand niet af te dwingen en bedienend personeel geen mondkapjes te laten dragen.  De politie inspecteerde de locatie op 1 april 2021 en ontdekte dat klanten eten en drank geserveerd kregen, met live optredens en dat er gedanst werd.

 De club heeft 90 dagen om in beroep te gaan bij de Administratieve Rechtbank.

De Krystal Club is ook voor 60 dagen geschorst en heeft 90 dagen om in beroep te gaan tegen het bevel bij de rechtbank.  Politieagenten constateerden op 30 maart 2021 dat ook deze club de preventiemaatregelen tegen Covid-19 overtrad.

Zowel Emerald- als Krystal-club zouden de derde golf van Covid19 infecties in Bangkok hebben veroorzaakt en hun managers werden veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf zonder schorsing.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!