Thailand brengt dit weekend een waarschuwing uit voor aardverschuivingen en plotselinge overstromingen in 16 provincies

THAILAND:- Het TMD heeft de waarschuwing doen uitgaan dat 16 provincies vandaag en morgen het risico lopen op plotselinge overstromingen en aardverschuivingen.

De bedreigde provincies zijn Mae Hong Son, Chiang Rai, Chiang Mai, Nan, Tak, Phayao, Phrae, Lamphun, Lampang, Uttaradit, Phitsanulok, Phetchabun, Kanchanaburi, Loei, Chanthaburi en Trat.

Het TMD zei dat de gebieden sinds vrijdag tot 150 millimeter aaneengesloten zware regenval hebben gehad, wat kan leiden tot aardverschuivingen en plotselinge overstromingen.

Voorts zijn netwerkvrijwilligers geadviseerd om op te passen voor de mogelijke crisis en door te gaan met het meten van de hoeveelheid regen en om de lokale bevolking en aanverwante organisaties op de hoogte te houden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!