Thaise overheid instanties druk bezig met het verfraaien en veiliger maken van de hoofdstad van Thailand 

BANGKOK:- Het ministerie van Digitale Economie en Samenleving (DES) en aanverwante instanties versnellen sinds gisteren het ondergronds brengen van communicatiekabels op Sukhumvit Soi 71 in Bangkok in een poging het landschap van de hoofdstad te verbeteren en de veiligheid voor de burgers te waarborgen.

De operatie bestrijkt het gebied tussen Soi Pridi Banomyong 31, Soi Ekamai 12 en Soi Thonglor 10.

 De minister van het DES, Khun Chaiwut Thanakamanusorn, zei dat het ministerie, terwijl het toezicht houdt op de operatie, de inspanningen zal versnellen om het landschap van Bangkok te verbeteren en de hoofdstad te promoten als een levendige stad van wereldklasse, beginnend vanuit het centrum van Bangkok.

Hij verzekerde dat het aanzien van de stad zou worden verbeterd en veiliger gemaakt voor de burgers, al zou er tijdelijk overlast kunnen zijn voor de omwonenden.

 Ondertussen zei Khun Morakot Thienmontree, uitvoerend vice-president van National Telecom (NT), dat het bureau klaar is om samen te werken met het beleid van de DES-minister in het algemeen en nationaal belang.

Hij bedankte ook andere instanties, zoals de National Broadcasting and Telecommunications Commission, het Watthana District Office, het politiebureau van Thonglor en de Metropolitan Electricity Authority voor hun samenwerking.

Hij voegde eraan toe dat het NT klaar is om het delen van infrastructuur te implementeren in een poging om complexe kosten te verminderen, nationale middelen effectief te gebruiken, het stadslandschap te verbeteren en de veiligheid van burgers te waarborgen.

 “Ook zal het delen van infrastructuur het bureau in staat stellen om communicatiekabels effectief te onderhouden”, zo voegde hij als laatste aan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!