De ‘Let’s Go Halves’ fase 4 uitgaven in Thailand  overschrijden 52 miljard baht

BANGKOK:- De vierde fase van de subsidiecampagne voor co-shopping “Khon La Khrueng” (Laten we delen) registreerde op 8 maart een besteding van 52 miljard Baht door 26,2 miljoen registranten en de overheid, zo maakte het ministerie van Financiën bekend.

 In het kader van de campagne dekt de overheid 50 procent van de rekeningen voor eten, drinken en basisbehoeften tot maximaal 150 Baht per dag via de Pao Tang-applicatie bij deelnemende winkels.

De totale subsidie ​​per persoon is gemaximeerd op 1.200 Baht.
De vierde fase startte op 1 februari en heeft een limiet van 29 miljoen registranten. Van de uitgaven tot dusver onder Khon La Khrueng was 26,6 miljard baht afkomstig van registranten en 25,75 miljard baht werd gedekt door de overheid”, aldus Khun Pornchai Theerawet, directeur van het Fiscaal Beleid en woordvoerder van het ministerie van Financiën.

Het programma loopt tot 30 april. 
Nieuwe deelnemers kunnen zich nog steeds registreren op www.คนละครึ่ง.com om deel te nemen aan het programma.”

Uitgesplitst naar het soort uitgaven, werd ongeveer 21,7 miljard Baht uitgegeven aan eten en drinken, 18,2 miljard Baht aan algemene winkels, 9 miljard Baht aan de Blauwe Vlag-winkels van de overheid, 2,3 miljard Baht aan OTOP-winkels, 923 miljoen Baht aan verschillende diensten,  en 95,6 miljoen baht in het openbaar vervoer.

Tot nu toe hebben 1,35 miljoen bedrijven zich aangesloten bij de vierde fase.  Hiervan zijn ongeveer 26.600 nieuwe handelaren die zich niet bij de vorige fasen hebben aangesloten, voegde Pornchai eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!