Thaise opa gaat op hoge poten naar het politiebureau in Udon Thani na door de plaatselijke kapper verknipt te zijn

~OP HOGE POTEN~
(Zeer boos, verontwaardigd zijn)

UDON THANI:- Een bejaarde Thaise man is op “hoge poten” naar het politiebureau van Band Dung gegaan om aangifte te doen, de man zou bij de kapper verknipt zijn. De Thaise opa vertelde dat hij zijn geld terug wilde omdat hij er door het kapsel niet meer uitzag

Het verhaal ging online viraal en netizens waren dol op de opa omdat hij zijn ervaring deelde na een slecht kapsel.  Velen zijn teleurgesteld de salon of kapper uitgelopen, maar niemand durfde zijn geld terug te vragen of actie te ondernemen.  De opa ging naar de kapper en ontdekte dat zijn haar verschillende lengtes had, dit maakte hem van streek omdat hij niet door een ringetje te halen was.

Een lokale Facebook-pagina genaamd Bandung Update deelde een verhaal om het aan de buitenwacht bekend te maken 

De opa beweerde dat zijn haar verschillende lengtes had omdat de kapper het niet goed geknipt had. Na het verlaten van de kapsalon besloot hij het politiebureau te bezoeken en aangifte te doen in de hoop dat de kapper zijn geld zou teruggeven.  De opa vroeg politieagenten op het station om naar zijn kapsel te kijken.  Hij verklaarde dat de kapper niet bekwaam was en dat hij het geld terug wilde.  De politieagenten probeerden de opa te vertellen dat hij er knap uitzag met de nieuwe snit.

 Uiteindelijk was er een happy end, want de agenten hielpen mee met het vinden van een goede oplossing door zelf de portemonnee te trekken en opa 20 baht extra te geven om een energiedrankje te komen, want dat had het opgewonden baasje echt wel nodig. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!