Jongen krijgt van een ziekenhuisdokter 8 slaappillen voorgeschreven, welke voor een andere patiënt bedoeld waren

~ZIJN GEWETEN IN SLAAP SUSSEN~
(Niet willen erkennen dat iets verkeerd is)

BURIRAM:-  Een 35-jarige moeder deelde haar ervaring op de Thaise social media nadat haar 10-jarige zoon 8 slaappillen van een ziekenhuisdokter voorgeschreven kreeg en vervolgens dagen lang in diepe slaap lag.

De betreffende dokter gaf later toe dat hij de verkeerde medicatie had voorgeschreven die bedoeld was voor een andere patiënt op een ander bed.  De jongen ligt in het ziekenhuis vanwege een nierziekte en de moeder maakte zich grote zorgen toen haar zoon niet wakker werd.  

De verontruste moeder deelde het verhaal online met foto’s van de jongen in het ziekenhuisbed.  Het incident vond plaats in de provincie Buriram en het bijschrift luidde: “Mijn jongen kreeh 8 slaappillen en andere medicijnen, in totaal 14 pillen.  

De oma was bij de jongen toen de verpleegster hem 14 pillen te slikken gaf. De oma zag dat er veel pillen waren, dus vroeg ze de verpleegster of haar kleinzoon echt alle pillen moest slikken.  De verpleegster bevestigde en verklaarde dat het doktersvoorschrift was.  

Mijn jongen sliep vervolgens een gat in de dag(en), terwijl ik mijn verhaal op Facebook postte, lag mijn zoontje nog in katzwijm.

De dokter probeerde ook nog eens mijn moeder de schuld te geven en beweerde dat ze had moeten vragen of er een abnormaal aantal pillen was.  Moet de dokter zichzelf niet de schuld geven?  

Het is tenslotte zijn fout. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!