Thaise moeder leurt met haar baby en laat haar aan de kant bij een kanaal in Bangkok achter

BANGKOK:- In Bangkok is een baby aan de kant van het Ta  Khlai-kanaal in de buitenwijk Nonthaburi van Bangkok aangetroffen nadat de moeder geprobeerd had de baby weg te geven, inmiddels is het meisje van elf maanden overgedragen aan een staatsweeshuis. 

De moeder van het meisje werd eerder deze week gezien toen ze haar kind keer op keer probeerde af te staan ​​aan voorbijgangers, inclusief het laten stoppen van auto’s om de baby door het raam af te geven voordat ze het opgaf en de baby geërgerd aan de oever van de Ta  Khlai-kanaal in Nonthaburi achterliet. Een 24-jarige vrouw vond de baby bij het kanaal en nam haar mee om voor haar te zorgen en een oplossing te zoeken.

Ze bracht de baby naar het huis van haar vriend in Bang Yai en zorgde voor haar met behulp van de melkfles en wat kinderkleding die bij de baby was achtergelaten.  Nu, na 2 dagen voor de baby te hebben gezorgd, werd het kindje overgedragen aan de staat en zal ze in een opvangcentrum van de overheid verblijven.

De moeder kwam later die avond terug naar het gebied waar ze haar dochter had achtergelaten en werd ronddwalend gezien.  De vrouw die de baby in huis nam, sprak met de moeder en vroeg wat ze met de baby wilde doen.  De 26-jarige moeder uit Nakhon Sawan zei dat ze het gewoon niet wilde en dat ze het kind absoluut niet wilde opvoeden.

De vrouw die de baby redde, maakte zich zorgen over de veiligheid van de baby en belde de autoriteiten.  De moeder maakte duidelijk haar volledige intentie om haar kind op te geven, hoewel haar redenering en motivatie niet volledig bekend zijn.  Maar ze liet de baby achter met een ondertekende geboorteakte, die moest worden geadopteerd door het Ministerie van Sociale Ontwikkeling en Menselijke Veiligheid.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron:  The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!