Thaise mevrouw betrapt omdat ze vanwege gebroken beloften door haar ex-man zijn motor in brand stak

~WACHT U VOOR DE WOEDE VAN EEN GEDULDIGE VROUW~
(Een woede-uitbarsting van iemand van wie men het niet verwacht)

BANGKOK:- De politie heeft de dader weten op te sporen, die eerder deze week een motorfiets, en nog eens vijf fietsen in de buurt op een parkeerplaats in Bangkok in brand zou hebben gestoken. Het zou gaan om een Thaise vrouw die zo boos was vanwege het feit dat hij zijn belofte naar haar niet nakwam, dat zij uit woede zijn motor in de hens zette.

De vrouw werd op CCTV beelden vastgelegd terwijl ze benzine op een motorfiets goot en in brand stak voordat ze in een taxi stapte en wegreed.  Het vuur sloeg vervolgens over naar nog eens vijf motoren die in de buurt geparkeerd stonden.

Het incident vond plaats op de parkeerplaats van de Srinakharinwirot Universiteit in het Asok-gebied.

De eigenaar van de motor vertelde de politie dat de vermoedelijke brandstichter zijn ex-vrouw was. Het stel was drie maanden geleden uit elkaar gegaan en hij gelooft dat ze nog steeds worstelt met hartzeer.

Gisteren werd een 36-jarige vrouw, alleen geïdentificeerd als Kanokwan, opgespoord in een kamer in de wijk Khlong Toei in Bangkok.  De politie voegde eraan toe dat de verdachte zich in haar kast verstopte om niet gevonden te willen worden.

De vrouw heeft naar verluidt bekend dat ze de motor in brand had gestoken en zei dat ze het deed omdat haar ex zijn belofte had gebroken om zijn motor te verkopen om de schulden van zijn zus af te lossen.

Ze beweerde ook dat ze van plan was om zich ten zijner tijd voor haar daad bij de politie te melden.

De vrouw is aangeklaagd voor het beschadigen van andermans eigendom.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!