De VS raadt haar burgers af om naar Thailand te reizen

~EEN WIJZE RAAD IS EEN HALVE DAAD~
(Goed advies kan werk besparen)

BANGKOK:- Volgens een reportage van “The Thaiger” heeft de regering van de Verenigde Staten haar burgers gewaarschuwd niet naar Thailand te reizen, daarbij verwijzend naar het risico op infectie met Covid-19.  

Het Bureau voor Consulaire Zaken van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken werkt regelmatig reisinformatie voor Amerikaanse burgers bij op niveau 1 tot en met 4. Deze week werd Thailand beoordeeld op niveau 3.

De vier niveaus zijn: 

Niveau 1 – neem normale voorzorgsmaatregelen.
Niveau 2 – wees extra voorzichtig.

Niveau 3 – Heroverweeg de reis

Niveau 4 – niet reizen.  

Het American Center for Disease Control (CDC) beoordeelt Thailand als “zeer hoog” voor Covid-19 en adviseert dat alleen volledig gevaccineerde mensen moeten overwegen om naar Thailand te reizen. 

Dit is in overeenstemming met de huidige heropeningsregels van Thailand, die voorschrijven dat alle internationale reizigers moeten volledig gevaccineerd zijn. 

Niet-gevaccineerde reizigers worden door de CDC gewaarschuwd om niet naar Thailand te reizen, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Het waarschuwt dat iedereen die naar Thailand reist een hoog risico loopt om Covid-19 te krijgen. 

De CDC beveelt aan alle Thaise voorschriften te volgen, inclusief het dragen van een mondkapje en sociale afstand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!