Thaise media melden een serieuze waarneming van een geest in Udon Thani

UDON THANI:- De redactie van het Thaise “Sanook News” deed verslag van een spookachtige ervaring tussen twee jonge mensen in het rustige Udon Thani in het noordoosten van Thailand.

Ze beschikten zelfs een video met stilstaande beelden van verschillende mensen die naar de plek wezen waar ’s nachts een vrouw zonder hoofd werd waargenomen.

Nu wordt een bovennatuurlijke expert ingeschakeld om de waarneming te “verifiëren”.

Khun Wiphapha (17) en khun Phirawat (18) waren woensdagavond op weg naar de tante van Wiphapha na een bezoek aan een warenhuis.

Khun Wiphapha moest een paar dingen halen bij een supermarkt op Soi Thai Samut 1, die ze als eng beschreef omdat ze wist dat een man was omgekomen bij een ongeluk op de brug en een andere persoon in de buurt zich had opgehangen.

Nadat ze klaar was met winkelen, kwam ze de winkel uit en vond haar vriend, zo bleek als een vaatdoek, maar hij zei niets toen hij zijn telefoon oppakte.

Bij de tante aangekomen, vertelde Phirawat aan iedereen waarom hij zo geschrokken was.  Terwijl hij buiten de winkel wachtte, had hij de geest van een onthoofde vrouw de brug over zien steken.

Hij kon alleen donkere kleding zien van knie tot nek.  Hij had de tegenwoordigheid van geest om een ​​foto te maken, maar hij was te bang om er later naar te kijken.  De tante en haar man zeiden dat het duidelijk een geest was.

Maar het was absoluut eng – dus haalde ze wat Sai Sin (heilige snaar) en Lustral-water tevoorschijn om hem te te kalmeren.

Het telefoonbewijs is naar Mor Pla (Dr. Fish) gestuurd, een expert op het gebied van donkere kunsten.

Het Thaise Sanook staat bekend om dit soort verhalen en scheppen er genoegen in om van dit soort opmerkelijk nieuws krantenkoppen te schrijven. Want de Thais houden van spookverhalen, velen van hen geloven in het bovennatuurlijke.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!