Thaise masseur in Londen veroordeeld tot 11 jaar gevangenisstraf voor het verkrachten en seksueel misbruiken van vrouwen.

LONDEN:- De grootstedelijke politie van Londen roept meer vrouwen op om zich te melden nadat een Thaise masseur was veroordeeld tot 11 jaar gevangenisstraf voor het verkrachten en seksueel misbruiken van twee vrouwen.

Khun Mongkhon T.  wonend in Kensington is na een zes dagen durende proces veroordeeld tegen vijf aanklachten van geweldpleging door penetratie en één aanklacht wegens het aanzetten tot seksuele activiteit zonder toestemming.

De rechtbank hoorde van de twee vrouwen, Holy en Moly (niet hun echte namen maar door uw nieuwbeer verzonnen), dat Khun Mongkhon hen twee keer seksueel had misbruikt, met een tussenpoos van zeven maanden.

De eerste verkrachting’s  vond plaats op 1 november 2020, toen een vrouw van in de twintig de Thaise massagesalon Nine Lucksa op North End Road in Kensington bezocht om een ​​massage te krijgen.

Een tweede slachtoffer, een vrouw van in de dertig, werd op 17 juni 2021 seksueel misbruikt in dezelfde salon terwijl Mongkhon zonder vergunning aan het werk was.

Khun Mongkhon is op 19 juni gearresteerd en in staat van beschuldiging gesteld en in hechtenis genomen.

Rechercheur Natalie Witt, opsporingsambtenaar, zei dat Mongkhon T. een extreem gevaarlijke crimineel was die het op deze vrouwen had gemunt toen ze het meest kwetsbaar waren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Europa
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!