Miss Universe Thailand de laan uitgestuurd als ambassadeur van het departement van geestelijke gezondheid

~OVER DE SCHREEF GEGAAN ZIJN~
(Een ernstige fout gemaakt hebben)

BANGKOK:- Het departement van geestelijke gezondheid heeft gisteren afscheid genomen van Miss Universe Thailand, Khun Amanda Chalisa Obdam, waarna haar rol als ambassadrice van de geestelijke gezondheid van het land overgegeven werd aan het Thais-Canadese model, 28, die vorig jaar oktober de schoonheidskroon had gewonnen.

De stap om haar ambassadeurschap in te trekken kwam nadat de schoonheidskoningin kritiek had gekregen op haar Facebook-bericht over de Thaise politiek.  Op 16 oktober plaatste ze een bericht waarin ze elke vorm van geweld tegen mensen bekritiseerde.  Eerder die dag gebruikte de politie een waterkanon met traangas om een ​​demonstratie van ongewapende demonstranten in Bangkok te beëindigen.

De directeur van het departement van geestelijke gezondheid, generaal Panpimol Wipulakorn legde uit dat het de taak van de ambassadeur van de geestelijke gezondheidszorg is om werk in de geestelijke gezondheidszorg te promoten, informatie bekend te maken en deel te nemen aan vrijwilligerswerk voor de afdeling, daarbij is geen plaats voor politiek getinte aspiraties.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!