Thaise man wint 12 miljoen baht in de Thaise Staatsloterij en vraagt zijn ex-vrouw om zover mogelijk uit de buurt te blijven

UDON THANI:- Een Thaise man, vader van vier kinderen, heeft in de laatste loterijtrekking een prijs van 12 miljoen baht gewonnen. De man heeft zijn ex-vrouw het bericht gestuurd om géén contact met hem op te nemen omdat ze alle kinderen heeft achtergelaten, en hij er alleen voorstond om voor de kinderen te zorgen.

De 70-jarige winnaar zat huilend in een stoel nadat zich realiseerde dat hij in één klap miljonair was geworden en dat het welzijn van hem en de kinderen voor altijd zal veranderen.  Hij is van plan een deel van het geld uit te geven door elk voor elk van zijn 4 kinderen een auto te kopen.  Hij zal het geld ook gebruiken om studieleningen af ​​te lossen en een nieuw huis In een andere provincie te bouwen.

Khun Dang Tippanet geheten, heeft de registratie van zijn winnende loten inmiddels bij politieluitenant Pao Sanggongplee op het politiebureau van Udon Thani volbracht. Hij heeft 2 winnende tickets met het nummer 070935 die elk 6 miljoen THB opleveren.  

De polite,  dorpelingen en vele “vrienden” kwamen bijeen om de gelukkige winnaar op het politiebureau te feliciteren. Ze wilden allemaal op de foto met de man die van de ene op de andere dag miljonair werd.  

Khun Dang vertelt dat hij vroeger als tourbuschauffeur heeft gewerkt.  Hij is vanwege leeftijd met pensioen gegaan en is 8 jaar gescheiden van zijn ex-vrouw.  Zijn ex-vrouw verliet hem om bij een andere man te zijn en sindsdien is hij vrijgezel gebleven. Sinds de scheiding zorgt Dang alleen voor zijn 4 kinderen.  

De winnaar vertelde dat hij elke maand regelmatig loten koopt voor het geval het geluk hem ten deel valt. Hij heeft eerder kleine prijzen gewonnen, zoals 2-cijferige winsten.  Op 14 september 2021 bezocht Dang een kleinkind in de provincie Sakon Nakhon.  Hij ging naar een markt en zag kaartjes met de nummers 070 en 35, dit zijn nummers die hij leuk vindt.  Omdat de kaartjes beide nummers hadden, kocht hij ze allebei.  Hij hoopte een kleine prijs te winnen, maar toen de datum van de loterijtrekking arriveerde, was hij meer dan geschokt.

Khun Dang zal het geld gebruiken om schulden af ​​te betalen, waaronder 400.000 baht voor de hypotheek van zijn huis en 

300.000 Baht aan studieleningen voor zijn kinderen.  Nadat alle schulden zijn afbetaald, zal Dang voor elk van zijn kinderen één nieuwe auto kopen.  Hij is ook van plan land te kopen in de provincie Sakon Nakhon, waar hij een nieuw huis zal bouwen om een ​​nieuw leven te beginnen.  

Op de vraag of zijn ex-vrouw terugkomt wat hij gaat doen, antwoordt Dang dat hij liever doorgaat met zijn vrijgezelle leven en leeft inmiddels gelukkig met zijn kinderen en kleinkinderen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!