Thaise man voor zijn huis in Huay Yai neergeschoten, maar verkeert buiten levensgevaar

~REGIONIEUWS~

HUAY YAI:- Een inwoner van Banglamung heeft gisteren ernstige verwondingen opgelopen door de gevolgen van een schotwond.

De politie van Huay Yai werd om 11.00 uur op de hoogte gebracht van het schietincident, dat zich voordeed de buurt van een reservoir in Khao Maikaew.

De politie en hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen de 43-jarige Sawang Sangchom aan, die tengevolge van geweerschoten, ernstig bloedde maar bij kennis was.

Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor medische hulp, de dokteren denken dat hij volledig zal herstellen.  Een patroonhuls werd op de grond nabij het slachtoffer gevonden.

Khun Sawang vertelde tegen de politie: “Drie maanden geleden had ik ruzie met een andere man terwijl we samen bij mij thuis aan het pimpelen waren, toen de drank in de man was, kregen wij heftige ruzie. Nu zelfs maanden later is hij nog steeds laaiend op mij, hij kwam vanmorgen bij mij en probeerde mij te vermoorden.

Khun Sawang weigerde te zeggen wat de aard van het oorspronkelijke argument was, maar verklaarde alleen er zware verweten werden geuit,

De politie jaagt op de verdachte om juridische stappen te ondernemen, maar ook zij maakte de naam van de verdachte niet bekend, waarbij ze alleen verklaarden dat ze een solide aanwijzing hadden over de identiteit van het individu en dat ze dachten dat de schietpartij verband hield met een  persoonlijke aangelegenheid tussen slachtoffer en verdachte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!