VIDEO UPDATE: Lichaam van vermist bootbemanningslid gevonden na storm in Pattaya, één nog steeds vermist

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een lichaam van één van de twee vermiste bemanningsleden van de boot die voor de kust van Pattaya verging, is gistermiddag door duikers van de Royal Thai Navy terug gevonden.

De Royal Thai Navy werd gisteren vroeg in de ochtend bij Bamboo Island voor de kust van Pattaya ingezet om naar de mannen te zoeken.

In de middag werd het lichaam van de khun Peerayut Sornjai, 31, één van de twee vermiste bemanningsleden van de boot, drijvend in de zee nabij het eiland Klueng Badan door de Royal Thai Navy gevonden. Zijn lichaam werd uit het water geborgen en op een plaatselijk strand gebracht.

Zware stormen met veel regen en wind hebben het Chonburi-gebied gedurende twee opeenvolgende nachten ’s nachts geteisterd, en hebben grote schade aangericht in de gebieden Pattaya en Rayong.

De zoektocht naar het laatste vermiste bemanningslid van de boot gaat door, wiens identiteit op dit moment niet is vrijgegeven door de Royal Thai Navy.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!