Thaise man vlucht na gruwelijke dodelijke aanval op zijn vrouw nabij Bangkok 

SAMUT PRAKAN:- Een Thaise man wist gisteren te ontsnappen aan arrestatie na een afgrijselijke dodelijke aanval op zijn vrouw nabij het Bangpoo Industrial Estate in de provincie Samut Prakarn nabij Bangkok.

Agenten van het politiebureau van Bangpoo werden gisteren om 15.00 uur op de hoogte gebracht van de aanval op zijn 45-jarige vrouw.

Politieagenten vonden het lijk van khun Natthanan Joomfong in een greppel voor het bedrijf Global Environmental Technology Limited op het Bangpoo Industrial Estate.

Natthanan had zes steekwonden en meerdere brandwonden over haar hele naakte lichaam.  Een brandende handdoek en aanstekervloeistofvlekken werden door een politieagent op de vloer bij de sloot gevonden.

Een getuige, de 58-jarige Prapas Kaphukam, meldde bij de politie dat het slachtoffer in een witte Mitsubishi-pick-up zat met haar man, die later werd geïdentificeerd als de 42-jarige Pisutsiri Chansoda.  Nadat de auto was geparkeerd, rende ze de auto uit en vroeg om hulp van hem en de buurtbewoners.  Ze was naakt en had alleen een handdoek voor haar lichaam.

Haar man achtervolgde zijn vrouw en probeerde haar terug de auto in te slepen.  Hij waarschuwde omstanders om niet betrokken te raken en voegde eraan toe dat de situatie een privékwestie was tussen hem en zijn vrouw.  Plots overgoot hij haar met aanstekervloeistof en stak het aan, waardoor ze in brand vloog.

Khun Natthanan sprong in het water om het vuur proberen te blussen, maar Pisutsiri volgde haar de vijver in en stak haar herhaaldelijk dood voordat hij het toneel ontvluchtte in zijn pick-up.

De getuige zei dat Pisutsiri iedereen bedreigde die Natthanan probeerde te helpen, zodat niemand haar durfde te helpen.  Hij voegde eraan toe dat hij ook een brandwond aan zijn arm had opgelopen omdat hij dicht bij de vrouw stond toen ze in brand stond.

Een video van het incident is geüpload op het Workpoint News 23-platform.  Het toonde Natthanan die uit de auto rende om hulp te vragen aan Prapas en een ijsverkoper.  In de video zei ze…

 ‘Help me, help me alsjeblieft!  Hij heeft me ontvoerd!  Help alstublieft!”

De nicht van het slachtoffer, Chotika Boonthongkhao, informeerde agenten later dat haar tante en Pisutsiri een tijdje samen waren.  Haar tante werkte in Bangpoo Industrial Estate terwijl Pisutsiri werkte als pakketbezorger.  Jaloezie was een van de redenen waar ze herhaaldelijk ruzie over maakte.

De hoofdcommissaris van het politiebureau van Bangpoo, kolonel Pisut Chantarasuwan, meldde dat agenten het huis van Pisutsiri in de buurt van de plaats delict hadden doorzocht, maar hem niet konden vinden.  Ze denken dat de verdachte de provincie is ontvlucht en zullen naar hem blijven zoeken.

Bij het vertalen van dit artikel, kwam bij uw nieuwsbeer het bericht binnen dat Khun Pisutsiri door de politie is gearresteerd.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!