Thaise man vindt inplaats van termieten een handgranaat in de omgeving van Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een man die op zoek was naar termieten om zijn vissen te voeren, schrok zich een rotje toen hij in plaats daarvan een op scherp staande handgranaat in Pattaya aantrof.

De politie van Nongprue werd onverwijld door de Thaise man geïnformeerd dat hij een granaat in een bosje bij de spoorweg had gevonden.

De politie en een team van de explosieven opruimingsdienst (EOD) kwam ter plaatse om een ​​oudere M26-handgranaat onder een boom te vinden.

Khun Su Supayut, 51, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze plaatselijke reporter, “Ik was op zoek naar termieten voor mijn vissen, toen ik deze granaat vond, ben ik direct de weg opgerend op de politie te bellen.

De medewerkers van de EOD vertelde naderhand dat de granaat in uitstekende conditie verkeerde en voor een hoop schade had kunnen zorgen.

De politie van Nongprue probeert nu de eigenaar van het projectiel te achterhalen en zouden graag willen weten waar de granaat vandaan kwam.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerste aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

 ​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!