Thaise man verdronken in een Lotus vijver in Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Gisteren werd het lichaam van een man drijvend gevonden in een Lotus vijver in Pattaya gevonden, de politie onderzoekt de doodsoorzaak, maar zegt dat er geen verdachte omstandigheden waren aangetroffen. Ze vermoeden dat de man, later geïdentificeerd als de 56-jarige Narin Kongjaroen, ongeveer 2 dagen eerder gestorven was voordat hij werd gevonden.

De buurman van Narin, de 64-jarige Snae Boonmuang, vond het lichaam en nam contact op met de districtspolitie van Banglamung.

‘Ik was de lagune aan het schoonmaken toen ik het lichaam van Narin aan de oppervlakte zag drijven.  Ik heb onmiddellijk de politie en zijn vrouw gebeld voor hulp. “

Narins vrouw, de 69-jarige Weang Ratloi, zei dat haar man “graag veel alcohol dronk en regelmatig met de nodigde flessen drank bij zich, het bos nabij hun huis inliep. 

“Soms ging hij twee dagen het bos voordat hij naar huis terugkeerde voor lange drinksessies, daarom vond ik zijn afwezigheid van meerdere dagen niet verdacht.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!