Thaise man valt in Noordoost-Thailand zijn ex-vrouw aan ‘omdat ze op jacht ging naar een farang-echtgenoot’

BURIRAM:- De gedachte dat de ex-vrouw van een Thaise man een “phua farang” (westerse echtgenoot) zou vinden, bleek te veel voor een dronken man in het noordoosten van Thailand, zo las uw nieuwsbeer in het Thaise Daily News.

De 40-jarige Chutiphon, goot zichzelf vol met drank en sprong over de muur van het huis van zijn ex-vrouw aan de Phakdeeburirak Road in het Nangrong-district van Buriram.  Hij was gewapend met een mes.

Er ontstond een woedende ruzie met zijn 36-jarige ex-vrouw, Khun Suthanee, het echtpaar was vier maanden geleden uit elkaar gegaan.

Toen Chutiphon zag dat het de verkeerde kant op ging, probeerde Chutiphons zijn voormalige 60 jaar oude schoonmoeder khun Sommai in te grijpen. De schoonmoeder werd in de ribben gestoken.

Ondertussen probeerde khun Chutiphon nog steeds zijn ex-vrouw en zijn 18-jarige zoon aan te vallen. De jongen “greep” de voeten van zijn vader en smeekte hem om te stoppen, wat hij uiteindelijk deed.

Hij vluchtte op een motorfiets en werd gearresteerd bij het busstation toen hij het gebied probeerde te ontvluchten.

De vrouw zei dat ze geen vergiffenis van haar ex-man wilde hebben, terwijl haar buiten levensgevaar in het ziekenhuis ligt.

Khun Chutiphon zei in tranen dat hij in 2005 tot monnik was gewijd, maar uit eigen beweging was vertrokken. Hij gaf toe dat hij en zijn vrouw voortdurend ruzie hadden gehad en dat hij graag dronk, maar ze gingen door in het belang van hun twee kinderen. Maar toen ze zei dat ze het met een buitenlander wilde opnemen, was dat te veel om te verdragen.

Hij bracht elk uur dat hij wakker was daaraan door voordat hij zichzelf in een roes dronk om zichzelf aan te moedigen en zijn vrouw gewapend met een mes te bezoeken. Hij zei dat hij niemand pijn wilde doen, hij probeerde zich te verzoenen.

 ‘Het was de drank,’ zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: DailyNews 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!