Thaise man valt de 2 Pit Bulls van zijn neef met een hakmes aan

SURAT THANI:- Twee pitbulls zijn het afgelopen weekend ernstig gewond geraakt nadat ze in de provincie Surat Thani, in het zuiden van Thailand door de neef van de eigenaar, met een slagersmes werden aangevallen.

Het Surat Thani Rescue Radio Center kreeg zaterdagavond het verzoek om de twee honden te helpen die met een mes waren aangevallen. De reddingswerkers vonden twee Pit Bull-honden onder het bloed.  De eerste hond, de twee jaar oude Ouwan, liep verwondingen op aan haar.  De tweede, de twee jaar oude Ngoh, liep een grote wond in zijn nek op

De eigenaar van de Pit Bulls zei dat het incident rond 19.00 uur gebeurde, maar dat hij geen geld had om ze te laten behandelen.

De reddingswerkers brachten beide honden naar een dierenziekenhuis.  Ouwan werd behandeld met 100 hechtingen op haar gezicht en tong en liep ook een kaakbreuk op.  Het opvangcentrum betaalde de behandeling van de honden, wat neerkwam op 23.300 baht.

De eigenaar van de honden diende een aanklacht in tegen de aanvaller bij het politiebureau van Mueang Surat Thani en leverde camerabeelden als bewijs. Hij vertelde dat hij in zijn winkel bij de ingang van de straat zat toen zijn jongere broer hem belde dat hun oom razend was dat de Pit Bulls hem hadden aangevallen en zijn broek hadden gescheurd.

De broer van de eigenaar ging direct bij zijn oom kijken.  Hij vroeg of hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn oom zei dat hij niet gewond was en niet hoefde te gaan. Een tijdje later kreeg de eigenaar van de hond een telefoontje van zijn tante die zei dat zijn oom de honden met een mes had aangevallen.

De eigenaar zei dat zijn pitbulls niet agressief zijn en altijd vastgeketend zijn, maar dat zijn oom ze graag provoceert als hij langsloopt.  Hij zei dat de honden nog nooit iemand pijn hebben gedaan.

Na het incident ging de eigenaar van de Pit Bulls met zijn oom praten, die naar verluidt tegen hem zei: “Je kunt niet naar de gevangenis gaan voor het neersteken van een hond.”

Vorige maand doodde een pitbull zijn eigenaar in Korat, in het noordoosten van Thailand.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!