Het getoeter van de barren in Pattaya is om verschillende redenen verboden, niet alleen vanwege het lawaai

PATTAYA:- De laatste dag om met een hoorn in de barren van Pattaya te toeteren is komende woensdag 15 maart.  Het stadsbestuur heeft, met de steun van de politie, instructies uitgevaardigd om een ​​einde te maken aan de praktijk van kakofoniegeluiden die worden geluid telkens wanneer een klant personeel een gratis drankje probeert te kopen.  Dit gebeurt meestal laat in de avond, wanneer het alcoholgehalte in de mens gestaag stijgt, speciaal onder degenen die een bankpas of een prop ongewenst contant geld bij zich hebben.

Maar er lijkt meer aan de hand te zijn dan alleen het harde geluid dat ervoor zorgt dat buren niet slapen of ervoor zorgen dat klanten vertrekken en naar een rustigere plek gaan.  

De Thaise sociale media citeert het personeel van de Walking Street, die stellen dat dat ruzies en zelfs vuistgevechten uitbraken nadat buitenlandse klanten dachten dat ze een drankje voor het barpersoneel kochten, maar bij het betalen ontdekten dat 25 gogo-dansers ook een bonus hadden ontvangen voor het toeteren. Uiteraard is een financieel compromis de beste oplossing voor dergelijke misverstanden, aangezien er geen drankjes worden geserveerd.

De dubbelzinnigheden rond het “toeteren” om een ​​rondje drank te kopen, lijkt uit het Engeland te komen.  De term kan verwijzen naar klanten die vrijgevig willen overkomen voor een groep vrienden of indruk willen maken op vreemden.  De extreme vorm is voor iedereen, die in de kroeg of club een biertje, sterke drank of glas wijn wilt bestellen.  De internationale recordhouder is Mr. Jason Derulo, die $ 112.000 in een bar in Los Angeles uitgaf nadat hij hoorde dat zijn nummer Single Savage nummer 1 had bereikt in de hitparade van 2020.

Mr. Alan McCammon, een expert op het gebied van baretiquette, zegt dat de beste manier om een ​​rondje drankjes te bestellen is door uit volle borst te schreeuwen of de barman zachtjes te vertellen voor wie je iets besteld. Maar hij herinnert ons eraan dat alleen dronken mensen het echt op prijs stellen als een vreemde een drankje voor hen koopt.  De nuchtere mensen gaan altijd uit van het ergste, zoals opgepakt worden voor snode doeleinden of dat ze krankzinnig zijn geworden.  

Houd daar dus wel rekening mee, als u de volgende keer dat u een hole-in-one bij de golfclub slaat.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!