Thaise man “swaffelt” met zijn piemel(tje) naar vrouw in een wassalon in de omgeving van Pattaya

PATTAYA:- Één Thaise swaffelaar* zou naar verluidt één vrouw, werkzaam bij reddingsdienst, in een waswinkel in Nongprue lastig gevallen hebben. De  37-jarige werkneemster van de Sawang Boriboon Foundation plaatste gisterochtend een videoclip van een man die naar verluidt met zijn piemel zwaaide en haar probeerde te benaderen terwijl ze haar was aan het doen was in een wasserij in de buurt van het ziekenhuis.

Het slachtoffer genaamd Tik (voor alle duidelijkheid NIET de ega van Mathieu Corporaal )vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat het schokkende zedendelict afgelopen dinsdag om 02.00 uur in de nacht plaatsvond.  De verdachte was een Thaise man met een buzz-cut, gekleed in een zwart shirt, korte broek en sportschoenen.  Hij was rond de 30 jaar oud, zei het slachtoffer, en pleegde de daad met een zekere routine.

Tik verklaarde aan Jelle dat ze vanwege haar baan als reddingswerker vaak buiten kantooruren en vroeg in de ochtend boodschappen moest doen, maar nog nooit eerder een incident als dit had meegemaakt, uw nieuwsbeer trouwens óók niet, hoe vreemd dat óók mag klinken.

Daarnaast heeft verdachte herhaaldelijk geprobeerd het slachtoffer te benaderen, maar haar vriend arriveerde net op tijd en joeg de geile vent weg.  Het slachtoffer zei dat ze een waarschuwing bij de waswinkel had achtergelaten om anderen te waarschuwen voor de verdachte en dat ze aangifte zou doen op het politiebureau van Banglamung.

De politie van Banglamung is op de hoogte van het incident, zo vertelde Jelle tegen de auteur van dit artikel, die de video die door Tik en CCTV bij de wasserij is gepost bekeken wordt om de verdachte te lokaliseren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai Post
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!