Komend weekend wordt er een leuke kunsttentoonstelling aan de beach road in Pattaya georganiseerd 

PATTAYA:- Als u niet precies weet wat “insteken, omslaan, doorhalen, af laten glijden” inhoudt, neem dan komend weekend een kijkje bij het “Art Beat By The Beach” dat van vrijdag tot en met zaterdag van 16.00 tot 22.00 uur bij het Dusit Thani Pattaya Hotel aan de beach road plaatsvindt.

Het hotel opent zijn tuindeuren voor het spannende tweedaagse kunstevenement in pop-upstijl, met een breed scala aan kunst, kunstnijverheid, wellnessworkshops, eetervaringen, livemuziek en meer.

Het creatieve evenement is open voor het publiek en brengt lokale ambachtslieden samen die hun waren tentoonstellen bij het Chaba-zwembad en het strand van het hotel.  Gasten en bezoekers kunnen kunstinstallaties bewonderen zoals Seat A Soul van Teayii Arts Works en Rhythmthinker en Head In The Cloud van Art of Hongtae.

U kunt er handwerk in workshops kopen en lokale specialiteiten uit de Takiantia-gemeenschap ontdekken, milieuvriendelijke producten kopen en wellnessproducten van het Dusit Thani College uitproberen.

De bezoekers worden ook uitgenodigd om te genieten van sportactiviteiten op het strand gepresenteerd door Decathlon Pattaya, deel te nemen aan Kids’ Club-spellen, gegrilde lekkernijen te proberen, lokale gerechten te proeven, te genieten van verfrissende drankjes en te genieten van akoestische en live Bossa nova-muziek van lokale bands en dj’s.  Chef Tofu’s Seafood Dinner wordt geserveerd vanaf 18.00 uur.

Voor meer informatie bezoek facebook​.com/​d​u​si​t​h​a​n​i​p​ttaya of bel 038−425−611.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!