Thaise man stapt in bed bij vrouw nadat ze vergat haar kamer op slot te doen, ze schopt hem de kamer uit en pakte een mes

UDON THANI:- In het Thaise Daily News verscheen een alarmerend incident in het centrum van Udon Thani in het noordoosten van Thailand.

De krant meldden dat het om een ​​aantrekkelijke vrouw ging die ze de fictieve naam “Suay” (dat betekent mooi) noemden.

De 20-jarige khun Suay, vertelde tegen de luitenant der politie, Akkarit Yensawat dat ze in de door haar en haar vriend gehuurde kamer op Udon Dusadee Road sliep. Ten tijde van haar nachtrust was haar vriend te werk.

Ze vertelde tegen luitenant Yensawat dat ze vergeten was de kamer op slot te doen.

Plots kwam er één lange, magere man van tussen de 20 en 25 jaar oud, die alleen een zwarte korte broek droeg en eruitzag als een drugsverslaafde, de kamer binnen en kroop bij haar in bed.

Ze schoot wakker en slaagde erin hem uit bed te schoppen, seconden nadat hij haar probeerde te molesteren. Ze pakte toen een keukenmes en joeg hem de kamer uit voordat ze haar vriend belde en de eigenaar van de kamer vroeg haar naar de politie te brengen.

Ze waarschuwde dames om hun deuren altijd op slot te doen.

De politie bestudeert CCTV om te proberen de man te vinden die de vrouw probeerde aan te vallen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: DailyNews 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: DailyNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!