Thaise man rijdt vanaf een viaduct in Chonburi de diepte in, maar overleeft dit, hetzij met ernstige verwondingen

CHONBURI:- Eerder deze week is uit Buriram afkomstige man zwaargewond geraakt nadat met zijn motor op een viaduct crashte waardoor hij 10 meter lager op de grond terecht kwam.

De vrijwillige hulpdiensten werden op de hoogte gebracht van het ongeval op een viaduct in het subdistrict Klong Tamru.  Ze kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motor op het viaduct aan.  Tien meter onder het viaduct op de grond troffen ze een man van rond de 30 aan. Hij had ernstige verwondingen opgelopen en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.  Hij was niet bij kennis maar de eerste hulpverleners verwachtte dat hij zou overleven.

Volgens politie werd de eigenaar van de motor op basis van het kenteken geïdentificeerd als de Khun Witoon Yingpa uit Buriram.  De politie controleert of de gewonde man ook de eigenaar van de motor is.  Bij de man zijn geen andere identificatiedocumenten gevonden.

Een 35-jarige getuige, khun Pichit Koonlabut, vertelde tegen de plaatselijke pers: “Ik zag de beschadigde motorfiets op de weg liggen en ik stopte mijn auto, en was enigszins verward over waar de bestuurder zich bevond totdat ik vanaf het viaduct naar beneden keek en zag de man zwaar gewond beneden op het trottoir liggen. Ik heb meteen de politie en de medische dienst gebeld voor hulp.”

De politie van het hoofddistrict Chonburi zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen en de man te identificeren. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!