Thaise man richt 3 penisbeelden op voor geluk in Noord-Thailand 

KAMPHENG PHET:- Een gepensioneerde sergeant-majoor van de politie, in de provincie Kampaeng Phet, begon een paar keer te glimlachen nadat hij op zijn land een ongebruikelijke erectie had gekregen: drie penisbeelden. Hij gelooft dat de erecties hem veel geluk zullen brengen bij de verkoop van zijn land, dat 60 miljoen baht waard is.

Sindsdien staan er drie penisbeelden ​​prominent op het land van de 86-jarige Thaise man Thoop Lamoonmorn. Het grootste eenogige monster, dat maar liefst 3,5 meter hoog is, is geschilderd in een ongerepte witte tint en staat centraal. Eromheen staan ​​drie kleinere penisbeelden, elk ongeveer 1,5 meter hoog en versierd met goudverf.

Khun Thoop onthulde in een interview met MGR Online dat hij de penis ziet als de vader van alle levende wezens. Zonder dit zouden vaders, de mensheid en andere levensvormen niet bestaan ​​in deze wereld.

De oude man legde uit dat hij de beelden vijf jaar geleden had gebouwd en verschillende heilige penisvormige amuletten, genaamd Palad Khik, in het grootste beeld had geplaatst, van vele gerespecteerde en gerenommeerde monniken. Thoop zei dat hij onlangs een nieuwe laag witte en gouden verf op de erecties had gespoten

De gepensioneerde agent voegde eraan toe dat hij elke keer dat hij het land bezocht tot zijn penisbeelden bad en dat hij blij was als er plaatselijke bewoners of bezoekers wilden komen bidden.

Khun Thoop zei dat hij wilde dat de erecties hem geluk zouden brengen. Hij wilde enkele stukken grond, bijna 20.000 vierkante meter, verkopen voor 60 miljoen baht. Hij wilde ook goed doen door 20 miljoen baht te doneren aan ziekenhuizen en scholen.

Het penisbeeld komt voor sommige Thais misschien niet als een verrassing, aangezien in sommige provincies penisbeelden worden gemaakt en door de gemeenschap worden geparadeerd om regen van de goden op te roepen.

In juni hebben boeren in het Bang Nam Piao-district in de centrale provincie Chachengsao met succes een droogte overwonnen. Ze slaagden erin regen op te roepen door midden op de weg een penisbeeld op te richten.

De lokale bevolking in de centrale provincie Kanchanaburi maakte ook een houten penisbeeld om tot de goden te bidden voor overvloedige landbouwproducten.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: ManagerOnline

Eén gedachte over “Thaise man richt 3 penisbeelden op voor geluk in Noord-Thailand ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!