Inwoners op Koh Larn zijn bezorgd over de veiligheid en de watervoorziening op het eiland 

PATTAYA:- Als reactie op de zorgen van bewoners over de watervoorziening en de verslechterende pieren en ligplaatsen voor boten op Samae Beach, heeft gemeenteraadslid Wasan Sukkhi deze week een inspectietocht over het eiland gehouden. 

Tijdens dit bezoek beoordeelde Wasan de voortgang van een kritieke renovatieproject voor waterreservoirs op het eiland, ontworpen om te dienen als een essentiële waterreserve tijdens tekorten en voor noodgevallen, inclusief rampenbestrijding.

Ondanks dat beide projecten budgetgoedkeuringen kregen voor het begrotingsjaar 2023, was de vooruitgang het afgelopen jaar beperkt. Het budget dat is toegewezen voor het renoveren van de vier zwemzoneboeien, met een totale kostprijs van 76 miljoen baht, en het repareren van het waterreservoir bij Samae Beach, met een uitgave van 7,5 miljoen baht, heeft geen substantiële resultaten opgeleverd.

Na de inspecties ter plaatse en de gegevensverzameling is wethouder Wasan, in samenwerking met collega-leden van district 3 van de gemeenteraad van Pattaya, van plan deze kritieke kwesties ter discussie te stellen tijdens de komende raadsvergadering.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!