Thaise man redt in Pattaya een Australiër van de verdrinkingsdood 

PATTAYA:- een Thaise man voerde heldendaad uit om in zee te springen om een Australische man van de verdrinkingsdood te redden, maar de Australiër verkeert nog steeds in kritieke toestand.

De medewerkers van de stichting werden gisteren midden in de nacht op de hoogte gebracht van het verdrinkingsincident nabij Soi Jomtien 11 in Pattaya. Bij aankomst troffen reddingswerkers een groep Thais en buitenlanders aan die zich ter plaatse hadden verzameld om naar de heldendaad van de 48-jarige khun Kittichai te kijken.

Khun Kittichai, slaagde erin de 58-jarige Australische man, Mr. Loy Malcolm Ayles, uit het water te trekken. De reddingswerkers verleenden de buitenlander eerste hulp en reanimeerde hem voordat hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

De 45-jarige Thaise vrouw van Mr. Ayles, khun Panadda, vermoedt dat het incident verband hield met cannabisgebruik. Panadda onthulde dat haar man twee marihuana sigaretten gerookt had, voordat hij op het strand ging joggen.

Het bleek echter dat de man steeds dieper de zee in rende voordat hij uit haar zicht verdween. Ze riep onmiddellijk om hulp en meldde de zaak bij de reddingsstichting.

Khun Kittichai vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat hij een buitenlandse man in de zee zag worstelen en Panadda om hulp hoorde roepen. Zonder na te denken sprong hij onmiddellijk in zee en slaagde erin Ayles veilig aan land te brengen.

Het motief om Ayles de zee in te laten rennen is vooralsnog nog niet duidelijk. Een plaatselijke krant meldt dat hij in kritieke toestand verkeerde en nog buiten bewustzijn was.Hij wordt nauwlettend in de gaten gehouden door artsen in het Bang Lamung-ziekenhuis.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: สยามชล นิวส์

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!