Thaise man raakt gewond door turbulentie en eist de de luchtvaartmaatschappij haar verantwoordelijkheid neemt

BANGKOK:- Een Thaise man eist dat een luchtvaartmaatschappij verantwoordelijkheid neemt voor de verwondingen die volgens hem zijn veroorzaakt door turbulentie tijdens een vlucht van Nakhon Si Thammarat naar Bangkok gisteravond.  

Hij zei dat zijn onderrug en stuitbeen “ondraaglijk” pijnlijk waren, maar toen hij de wens uitte om naar het ziekenhuis te gaan, werd hem verteld dat hij de kosten zelf moest betalen.  De luchtvaartmaatschappij heeft de verantwoordelijkheid voor zijn verwondingen ontkend.

Toen het vliegtuig gisteravond rond 21.00 uur landde op de luchthaven van Suvarnabhumi, vroeg het personeel van de luchtvaartmaatschappij aan de 45-jarige Waritphat Bunma of hij wilde dat ze een ambulance voor hem belden, dus hij zei ja.  Vervolgens zei het personeel van de luchtvaartmaatschappij dat hij de kosten zelf zou moeten betalen.  Dus ging hij in plaats daarvan naar het ziekenhuis in een busje.  Na zijn reis naar het ziekenhuis ging hij naar het politiebureau van de luchthaven om een ​​klacht in te dienen tegen de luchtvaartmaatschappij.

Khun Waritphat zei dat zijn verwondingen werden veroorzaakt door het gevolg van een sterketurbulentie tijdens de reis en een landing die óók niet de hoofdprijs verdiende.

Politie luitenant Cl.  Paisan Weerakitpanich, werkzaam op het politiebureau van Suvarnabhumi Airport, bevestigde dat de man naar het Sikarin-ziekenhuis in Bang Na ging, waar hij gebruik kon maken van de universele Thaise ziektekostenverzekering.  De politie wachtte nog steeds op het ziekenhuis om de resultaten te sturen die de ernst en oorzaak van zijn verwondingen bepalen, voegde hij eraan toe.

In Thaise mediaberichten wordt de luchtvaartmaatschappij niet genoemd, zodat Olleke Bolleke u daar het antwoord op schuldig moet blijven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Thairath.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!