Thaise man ontdekt tijdens het plassen een gevaarlijk explosief in een veld in Pattaya

PATTAYA:- Een lokale bewoner moest naar verluidt nodig plassen, hij liet daarvoor een verlaten veld in het district Khao Mai Kaew, in het district Banglamung in, en ontdekte het gevaarlijke projectiel.

Ambtenaren van het politiebureau van Huai Yai kwamen samen met EOD-agenten (explosieven dienst) ter plaatse nadat ze waren gewaarschuwd voor het verdachte apparaat.

Er werd een granaat ontdekt, verpakt in een ijzeren blik en volgens de politie had deze elk moment kunnen ontploffen.  Het EOD-team inspecteerde het apparaat voorzichtig voordat het werd verplaatst en in een veilige omgeving onschadelijk werd gemaakt.

De 60-jarige dorpeling die het incident bij de politie meldde, verklaarde dat hij naar een vijver onder de Yoko-dorpsbrug liep om zichzelf te ontlasten toen hij een blikje op het water zag drijven.  Hij besloot het uit nieuwsgierigheid op te rapen en ontdekte meteen dat het een explosief was.  Vervolgens belde hij met spoed de politie.

Aanvankelijk weet niemand waar de granaat vandaan kwam.  De politie doet nu onderzoek naar het incident, onderzoekt camerabeelden en ondervraagt ​​lokale getuigen om de eigenaar op te sporen voor gerechtelijke procedures.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!