De hoofdstad van Thailand in alle 50 districten noodcentrums op voor de komende nieuwjaarsfestiviteiten

THAILAND:- De hoofdstad Bangkok is helemaal klaar om Nieuwjaar te vieren, maar met strikte Covid-19-preventiemaatregelen, terwijl in alle 50 districten een noodcentrums worden opgezet om te voorkomen dat het virus zich verspreidt.

De secretaris van Bangkok, Khun Kajit Chatchavanich vertelde aan verslaggevers dat elk district in de hoofdstad een EOC voor het nieuwjaarsfestival aan het opzetten is.

Hij zei dat de centra systemen zouden hebben om geïnfecteerde patiënten onmiddellijk te screenen en te isoleren, met een databasesysteem om 24 uur per dag informatie te verstrekken.

Kajit zei dat nieuwjaarsactiviteiten en -evenementen, vooral in restaurants die alcoholische dranken mogen verkopen tot 01:00 uur op 1 januari, nauwlettend worden gecontroleerd door districtskantoren.

Hij drong er bij de organisatoren van evenementen op aan om de preventiemaatregelen strikt op te volgen, met name een Covid-vrije omgeving en ervoor te zorgen dat gasten en klanten het DMHTTA-patroon strikt volgen (afstand nemen, maskers dragen, handen wassen, testen en de ThaiChana-app gebruiken).

Het is voor U als gast in Thailand belangrijk om te weten, dat de maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Covid19 virus ieder moment (kunnen) veranderen, neem het uw nieuwsbeer niet kwalijk als hij niet op tijd de veranderingen meldt. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Public relations BKK
Content: Olleke Bolleke in BANGKOK
Bron: prbangkok 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!