Thaise man niet méér geïnteresseerd om in Oost-Thailand een huis te kopen nadat hij daar een onthoofd lijk aantreft

RAYONG:- Afgelopen zondag bezocht een Thaise man een verlaten huis in de provincie Rayong, in het oosten van Thailand, binnen en vond in het midden van de woonkamer een schedel en een ontbonden lichaam zonder hoofd in de badkamer.

De man die het lijk ontdekte, was de 60-jarige Charlie Pairotsorn, die van plan was het huis te kopen dat door 2 rai dicht bosland omringt wordt.  Khun Charlie ging het huis inspecteren voordat hij van plan was het geld de volgende dag, 13 juni, over te maken.

Charlie zei dat hij eerst dacht dat de schedel een termietennest was, maar toen hij beter keek, zag hij menselijke tanden.  Hij ging naar de badkamer en vond een onthoofd lichaam dat dood naast het toilet lag.  In de badkamer werd een nylon touw gevonden, dat volgens de politie om de nek van de man zou kunnen zijn gebruikt.

De politie van het politiebureau van het district Klaeng vroeg het dorpshoofd of hij enig idee had over de identiteit van het lijk, maar hij zei dat niemand in het dorp als vermist was opgegeven.

De ontbonden staat van het lijk maakt identificatie moeilijk.  Het stoffelijk overschot is voor verder onderzoek naar het Klaeng-ziekenhuis gebracht.

Charlie besloot het huis toch maar niet te kopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siamrath 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Siam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!