Thaise man moest geopereerd worden nadat zijn penis meer dan een WEEK in een stalen cockring verzegeld zat

BANGKOK:-  Een Thaise man van 38 jaar voelde zich genoodzaakt naar zijn moeder te gaan nadat hij er niet in slaagde een stalen ring van zijn geslachtsorgaan te krijgen.

Hij vertelde tegen zijn moeder zei dat het nu een week geleden was dat hij een stalen ring om zijn “Willy” had gedaan en dat er nu een behoorlijke zwelling was opgetreden, zijn moeder wist ook geen raad en gaf hem het advies, bel de reddingsstichting maar!

Zo gezegd, zo gedaan, de reddingsstichting werd gebeld en zij brachten de man naar het Lerdsin-ziekenhuis in Bang Rak in Bangkok.

Daar namen de chirurgen zijn zaakje ter hand en na toediening van verdoving, kwam er medisch hydraulisch gereedschap aan te pas, om de man van zijn stalen cockring te bevrijden, wat naar later bleek een stalen moer te zijn.

De benarde toestand van de man haalde het nationale nieuws van Channel 7, hoewel zijn identiteit (gelukkig)niet werd onthuld.

Een presentatrice van het Channel 7 Nieuws moest even diep ademhalen voordat ze het nieuws bracht.  “Doen mensen dit echt?”

De heren presentatoren lieten doorschemeren dat het niet ongewoon was, maar lieten verder niet het achterste van hun tong zien.

‘Het moet lastig zijn geweest om het eraf te krijgen,’ voegde de presentatrice er zonder verdere uitleg aan toe.

Hoewel het hele redactieteam van Channel 7 Nieuws Er niet eens was over wat er werkelijk was gebeurd waardoor de man dit gedaan had,  maar waren wel eensgezind in het begrijpen van zijn verlegenheid en waarschuwden anderen om dit niet thuis te proberen, of waar dan ook.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Channel 7
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: Channel 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!