Thaise man met 2 vrouwen en 4 kinderen vertelt trots dat hij niets tekort komt

~WIE HET KLEINE NIET EERT, IS HET GROTE NIET WEERT~
(Men ook de kleine dingen in het leven moet waarderen)

RATCHABURI:- Een Thais man met 2 vrouwen en 4 kinderen liet aan het nieuwsteam van Sanook weten, dat zijn leven in de provincie Ratchaburi voor hem niets meer te wensen overlaat.

De 44-jarige man zegt dat zijn familie volkomen gelukkig is zonder dat er jaloezie om de hoek komt kijken. Het leven gaat al 7 jaar zo zijn gangetjes en iedereen is blij als hij van beiden houdt.  

Khun Wacharatorn Srionam, bekend als Tum, is de eigenaar van een noedelrestaurant dat de gerechten voor 10 THB per stuk verkoopt.  Tum zegt dat zijn beide vrouwen een zeer goede relatie met elkaar hebben.  Het zijn zijn geliefden en beste vrienden, andere mensen die hun situatie niet kennen, geloven vaak dat de vrouwen moeder en dochter zijn.  Het gezin werkt samen en zorgt voor de kinderen.  Tum noemt de eerste vrouw zijn “grote vrouw” en de tweede vrouw zijn “kleine vrouw”.

Khun Worapat Sroinam, bekend als Pla, en Kochakorn Tapchom, bekend als Wan, zijn de vrouwen.  Het nieuwsteam vroeg hoe hun liefde zo lang zonder problemen heeft geduurd.  De echtgenotes leven samen zonder enig conflicten,  innerlijke jaloezie, en geen van hen wil de “hoofdvrouw” worden.  

Pla, de eerste vrouw, verklaarde dat ze al 18 jaar bij Tum is.  Ze was 20 jaar oud toen Tum haar belde.  Iemand heeft de man het nummer gegeven.  Ze praatten elke dag aan de telefoon en Tum vertelde Pla dat zijn vrouw net was overleden.  Pla werd verliefd en hij is sinds de eerste dag hetzelfde.  

Op een dag vertelde Tum haar dat hij een tweede vrouw wilde;  ze schrok en vroeg waarom.  Tum zei dat deze nieuwe vrouw het gezin zal helpen om samen aan een betere toekomst te werken.

 Pla had één voorwaarde, Tum moest van beiden houden.  Pla en Wan hebben beiden 2 kinderen.  Tum belde Wan en gaf toe dat hij al een vrouw had.  Tum wilde dat ze zijn 2e vrouw zou worden en het gezin zou helpen werken.  

Naast de noedelwinkel werkt Tum ook in de makelaardij.  De familie is gelukkig in het leven en wilde hun levensgeluk met andere in de wereld delen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Sanooknews.com

Eén gedachte over “Thaise man met 2 vrouwen en 4 kinderen vertelt trots dat hij niets tekort komt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!