Thaise man maakt proefrit in de auto en is niet meer teruggekomen

~NOOIT ZO ZOUT GEGETEN TE HEBBEN~
(Zo iets nooit eerder meegemaakt te hebben)

KALASIN:- Een eigenaar van een tweedehands autogarage is het slachtoffer geworden van een ordinaire autodiefstal, toen een geïnteresseerde autokoper een proefrit met een auto wilde maken en vervolgens niet meer terugkwam

Het INN News meldde dat de winkeleigenaar op zijn Facebook-account de Thaise bevolking om hulp vroeg bij het zoeken naar zijn auto.  De man was naar zijn garage gekomen en vertelde op zoek te zijn naar een gebruikte auto, hij koos er een uit en vroeg om een ​​proefrit te maken.  

De man stapte rustig in de auto en reed rustig weg zonder ooit nooit terug te komen. De 50-jarige Khun Panya Muenknam is de eigenaar van een tweedehands autowinkel genaamd “Khao Wong Rot Ban” in het district Khao Wong, in de provincie Kalasin en vertelde “het nooit zo zout gegeten te hebben”. 

Hij verteld dat er een lange magere man van ongeveer 30 jaar oud in een zwarte pick-up truck met een kenteken uit Kalasin naar zijn garage was komen rijden en interesse toonde in een gebruikte auto. Op dat moment had Khu. Panya 4 voertuigen staan, waaronder 3 auto’s en een pick-up truck.  

Hij nam de man mee op een rondleiding en liet alle voertuigen zien.  De dief liet Panya weten dat hij een witte Toyota wilde kopen voor de prijs van 120.000  baht.  Panya ontdekte later de bijnaam van de dief “Korn”.  Korn liet de eigenaar weten dat hij later op de avond terug zou komen, hetgeen nog steeds moet gebeuren.

Khun Panja heeft aangifte bij het politiebureau van Khao Wong gedaan en heeft laten weten dat een ieder die helpt de auto weer in zijn bezit te krijgen, kan rekenen op een flinke beloning.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: INN News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: INN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!