De “Mor Prom” applicatie van Line door de Thaise regering offline gehaald

~DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER ZIEN~
(Door alle details het overzicht verliezen)

BANGKOK:- Een maand na de lancering van de app “Mor Prom” waarmee een registratie voor Covid19 vaccinaties gemaakt kon worden, heeft de Thaise overheid besloten om de app offline te halen.

Er waren massale klachten dat “Mor Prom” niet gebruiksvriendelijk was en dat het moeilijk was om afspraken te boeken.  Als alternatief lanceert het stadsbestuur van Bangkok donderdag de website www.lnaiaula.com, waar mensen in Bangkok hun vaccinaties tegen Covid-19 kunnen boeken.  De website van Ruam Jai is ook bedoeld voor mensen die geen smartphone hebben en het lastig vinden om een ​​app te downloaden en te gebruiken.  

De inwoners van Bangkok kunnen zich nu ook iedere dag van 8.30 uur tot 18.00 uur op vertoon van hun ID kaart bij de gemakswinkels van de  7-Eleven, FamilyMart, Tops Daily en Mini Big C registeren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!