Thaise man loop dood gemoederd met een zak cobraslangen de lobby van een chique hotel in Bangkok binnen

BANGKOK:- De man die bekend staat als “100 Million K” heeft in het verleden al méér verontrustende gevallen in Bangkok veroorzaakt, hij is in het verleden opgenomen geweest in het psychiatrisch ziekenhuis, maar weigert zijn behandeling voort te zetten of medicatie te gebruiken.

Deze week besloot hij de lobby van een chique hotel binnen te gaan met een zak cobraslangen.  Niet lang voor dit incident ging hij naar een winkelcentrum en goot rode vloeistof over zichzelf en gooide glazen flessen het winkelcentrum in.  Bij het incident liepen onschuldige slachtoffers verwondingen op.  

De politie verklaarde dat dit dezelfde man is die zichzelf eerder verwondde en een slang losliet op de Ratchadamri Road.  Hij had al eerder slangen op de weg losgelaten.

 De medische geschiedenis bevestigt dat de man sinds 2019 wordt behandeld. Maar hij weigertt nu alle medische zorg of medicatie.  Op 1 februari van dit jaar heeft hij slangen losgelaten op de weg, op de luchthaven van Suvarnabhumi en in een beroemd winkelcentrum in Pathumwan.  De juridische afdeling van het winkelcentrum heeft inmiddels een ontmoeting gehad met de politie van Pathumwan met de bedoeling een aanklacht in te dienen tegen de man.

De man postte onlangs op zijn persoonlijke Facebook dat hij op 1 februari cobraslangen in een tas deed en een kamer boekte in een beroemd chique hotel in het midden van Bangkok.  Hij uploadde ook foto’s van de slangen in een zak die op een bed in de hotelkamer was geplaatst.  

Hij beschreef zijn posting als volgt: “Ik bracht giftige cobra-slangen mee, de gevaarlijkste slangen ter wereld om ’s ochtends wakker te worden en van de atmosfeer te genieten.  Gelegen in het centrum van Bangkok in een chique hotel”.  

Hopelijk zal de gemeentelijke gezondheidsdienst de man traceren en hem helpen de behandeling en medische zorg te krijgen die hij nodig heeft.  Zijn acties zijn gevaarlijk en vormen een reële bedreiging voor de mensen die hem misschien ontmoeten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Khaosod.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!