Thaise man lag 6 dagen langs de weg na een motorongeluk gehad te hebben, maar overleeft het ongeval

UDON THANI:- Een Thaise man die gewond raakte bij een motorongeluk in de Isaan overleefde zes dagen terwijl hij langs de weg lag voordat hij werd gered. De gewonde man, khun Withawat Nanthapetch, werd op 29 december vorig jaar vermist nadat hij naar een bar was gegaan om met wat vrienden te drinken.  Een beveiligingscamera van een bar legde de 22-jarige vast die om 01.44 uur het etablissement uitliep, maar toen op mysterieuze wijze verdween.

De familie van de 22-jarige Withawat zocht vier dagen lang, maar vond geen enkel spoor van hem.  Zijn vrienden plaatsten berichten op sociale media en drongen er bij iedereen die hem zou hebben gezien op aan om informatie te verstrekken.

De familie en vrienden van Witthawat dachten dat hij dood was, maar bleven naar hem zoeken voor een ceremoniële bijeenkomst.

Opmerkelijk genoeg stuitte de oom van Withawat, Wanna Kamrin, zes dagen nadat hij vermist was op het lichaam van zijn neef.

De 54-jarige zei dat hij een motorfiets van zijn neef zag langs de weg van Udon-Nong Bua Lamphu Road nabij de luchthaven van Udon Thani.  Ik wil hieruit afleiden dat Withawat een motorongeluk moet hebben gehad en zou zijn overleden.

Withawats lichaam lag verborgen in het ruige, onverzorgde gras langs de weg. Ik wil de politie en het reddingsteam verwittigen om te helpen het lichaam terug naar huis te brengen.

Toen de agenten arriveerden, ontdekten ze tot hun verbazing dat Withawat nog leefde en ademde ondanks de wonden en beten over zijn hele lichaam. Khun Witthawat werd onmiddellijk voor behandeling naar het ziekenhuis gestuurd.

De moeder van Witthawat barstte in tranen uit toen ze herenigd werd met haar verloren zoon.  Ze vertelde de media dat ze erg blij was dat haar zoon de beproeving had overleefd.  Ze voegde eraan toe dat de ontdekking van haar zoon het beste nieuwjaarscadeau was dat een moeder kon hebben.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: tna.mcot.net

3 gedachten aan “Thaise man lag 6 dagen langs de weg na een motorongeluk gehad te hebben, maar overleeft het ongeval”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!