Thaise man in Pattaya onder bedreiging met een mes door een wiet-dealer beroofd

PATTAYA:- Bij de wachtcommandant van het politiebureau aan de beach road verscheen één Thaise man, die een klacht wilde indienen nadat hij naar verluidt onder bedreiging van een mes gedwongen werd zich uit te kleden en door een wiet-dealer beroofd werd.

De verdachte werd gearresteerd, maar ontkende alle beschuldigingen en zei dat ze vrienden waren en dat hij nooit van zijn leven een vriend zou beroven.

Anukun Sichan heeft gisteren om 20.00 uur de klacht ingediend op het politiebureau van Pattaya.  De 28-jarige zei dat de wiet-dealer, genaamd Nontawat Jamchan, hem met een mes vasthield, hem dwong zijn kleren uit te doen en 1.200 baht stal.  Het slachtoffer zei ook dat de verdachte hem probeerde te steken.

Anukun vertelde dat hij in zijn uppie aan het genieten was van een biertje op het strand van Pattaya toen hij werd benaderd door een donkere man van ongeveer 1,80 meter lang.  Nontawat begroette hem en vroeg of hij wat Thaise rijstwhisky met hem wilde drinken.

Het vermeende slachtoffer ging akkoord en ze verhuisden naar een verlaten gebouw in Soi Pattaya omdat het regende.

Khun Nontawat vroeg khun Anukun om met hem mee te gaan om achter het gebouw te plassen.  Op dat moment dreigde hij en stal zijn geld.  Hij probeerde hem ook neer te steken, maar Anukun wist te ontsnappen.

De politie arresteerde later dezelfde dag om 23.30 uur de 28-jarige verdachte en nam het geld van Anukun in beslag van de cannabisdealer. Nontawat stond erop dat hij het geld van Anukun niet had gestolen omdat ze vrienden waren.

Nontawat vroeg zich af: “Waarom heeft een vriend mij dit aangedaan?”

Nontawat bekende dat hij drugs had gebruikt, maar hield vol dat hij alleen met zijn vriend Anukun vocht omdat ze dronken waren.  Hij heeft hem niet beroofd. De politieagent die de zaak onderzocht, zei dat hij Nontawats kant van het verhaal niet geloofde omdat hij in het verleden een formulier had voor drugs- en diefstaldelicten.

De aanklacht tegen Nontawat is niet opgenomen in het proces-verbaal van de wachtcommandant, omdat hij liet weten dat nader onderzoek nodig was voordat hij beide partijen recht kon doen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ข่าวคนชล and สภ.เมืองพัทยา
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!