Thaise man in Pattaya gearresteerd voor het stelen van  verkeersborden om méér drank te kunnen kopen

PATTAYA:- In deze kustplaats is een Thaise man gearresteerd nadat hij veel grote verkeersborden op hoofdwegen in de omgeving van Pattaya en Banglamung had gestolen om over geld te beschikken  om meer alcohol te kopen.

Een team van het snelweg kantoor en de snelweg politie Chonburi hebben deze week de 27-jarige khun Chatree Srihum, gearresteerd. Hij en zijn vrienden werden betrapt op het stelen van grote verkeersborden op de hoofdwegen in en rond Pattaya. De twee andere verdachten gingen er echter vandoor. Uit de zijspan van khun Chatree werden verschillende gereedschappen en stukken grote verkeersborden in beslag genomen. Chatree was volgens de snelwegpolitie zwaar dronken toen hij werd gearresteerd.

Hij gaf toe aan de politie van Pattaya: “Mijn vrienden en ik waren erg dronken en hadden geen alcohol meer. We hadden geld nodig om meer alcohol te kopen. We besloten grote verkeersborden in Pattaya in stukken te snijden en de onderdelen voor geld te verkopen om meer alcohol te kunnen kopen. Dit was een slecht idee, veroorzaakt door te veel alcohol, we hebben nooit de bedoeling gehad om de verkeersborden te slopen.”

Chatree wordt beschuldigd van diefstal. De politie is op zoek naar de twee andere verdachten om verdere juridische stappen te ondernemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!