Man in Thailand ruilt al zijn goud in voor één plant ter waarde van 1,2 miljoen Thaise baht.

THAILAND:- Een man ruilde 30 baht goud, ongeveer 450 gram, in voor een Musa Siam Ruby Plant waar een prijskaartje aanhing van 1,2 miljoen Baht.  De 39-jarige Khun Pob Janpaibun die bij een verzekeringsmaatschappij werkt, ruilde gouden sierraden, waaronder een gouden ketting, gouden armband, gouden en diamanten armband, horloge en gouden munten in voor een plant.  

Dit is geen normale plant maar een Musa Siam Ruby Plant waar in de huidige markt een hoog prijskaartje aan hangt.  De koper stemde ermee in de fabriek te kopen en deed een aanbetaling van 300.000 baht. De plant is eigendom van de 37-jarige khun Narin, eigenaar van de Avatar Plant Farm 

Khun Pob stemde ermee in om de boom in juli 2021 te kopen en stortte de aanbetaling.  Zoals beloofd heeft de man nu de volledige eigendom van de plant nadat hij een blad met goud heeft overhandigd aan de eigenaar van de plantboerderij.  

Hij vertelde dat hij medio 2021 interesse kreeg en begon met het onderzoeken van informatie over de plant. Vervolgens nam hij contact op met de Avatar-boerderij met het verzoek om een ​​prachtige Musa Siam Ruby Plant.  Na een bezoek aan de boerderij zag hij de boom toen hij nog maar zo groot was als een pink.  De koper sprak met zijn vriendin en stemde ermee in om de plant meteen te kopen.  

Khun Pob wist dat de plant mooi zou worden en heeft al andere planten in huis.  Enkele planten die hij heeft, zijn de  Musa Siam Ruby, Florida Banana Bonte Musa, Musa Gracilis en meer.

Nadat hij de aanbetaling had gedaan, verklaarde Pob dat zijn inkomen groeide.  Hij gelooft dat dit een geluksboom is die het geluk in zijn leven zal vergroten.  Hij was de 8e hoogste verzekeringsverkoper van het land in 2021, ook al duurt de Covid-19-situatie voort.  Nadat hij ermee instemde om de plant te kopen, vroeg Pob de boerderij om ervoor te zorgen voor hem totdat hij groter was.  De familie was in die tijd een nieuw huis aan het bouwen en wilde de plant pas hebben als de vlag in top hing.  Pob bezocht de farm elke maand.  De koper onthult verder dat dit het goud is dat hij gedurende een periode van 10 jaar bij de verzekeringsmaatschappij heeft verzameld.  Hij ontving er ook een aantal als cadeau voor het behalen van verkoopdoelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!