Thaise man in Noordoost-Thailand onder bedreiging van een pistool door echtgenoot van prostituee in Isaan van zijn geld en bezittingen berooft 

KHON KEAN:- Een man wees op de gevaren aanspreken van een prostituee nadat hij bedreiging van een pistool door de echtgenoot van de sekswerker in de Isaan-provincie Khon Kaen was beroofd. Het criminele koppel werd aangehouden, wat ook leidde tot de arrestatie van tien andere prostituees, maar omdat het slachtoffer geen aangifte deed bij de politie kwam het koppel er met een lichtere straf vanaf.

Het slachtoffer plaatste vier dagen geleden zijn traumatische ervaring op de lokale nieuws-Facebookpagina Khon Kaen Link.  Hij maakte bekend dat hij de sekswerker, later geïdentificeerd als de 21-jarige Wilaiporn of Oil, afgelopen maandag  langs de weg voor het provinciale gerechtshof van Khon Kaen had ontmoet.

Hij stemde in met haar diensten en nam haar mee naar een nabijgelegen hotel.  Oil nam echter contact op met haar man, de 45-jarige Roongroj of Noom, en gaf hem de locatie en hij beroofde hem in het hotel.

Het slachtoffer voegde eraan toe dat de echtgenoot van Oil hem bedreigde met een pistool en hem dwong zijn geld en bezittingen af ​​te staan.  Het exacte bedrag van het verlies van het slachtoffer is niet gemeld.

Nadat het verhaal viraal ging op sociale media, deden meer dan 20 politieagenten van het Mueang Khon Kaen politiebureau een inval in de locatie die in de post wordt genoemd, waarbij negen vrouwen, voor het ter plekke aanbieden van illegale seksdiensten werden ingerekend.

De politie arresteerde uiteindelijk Oil en Noom afgelopen maandag terwijl ze proberende om een volgend slachtoffer Thepharak Road te beroven.

Volgens het proces-verbaal kregen de autoriteiten een tip van een passerende automobilist die agenten vertelde dat Oil hem verzocht te stoppen en hem seksdiensten aanbood.  Hij dacht dat ze door de politie werd gezocht en waarschuwde de politie. Zowel Oil als Noom testten positief op Yaba of methamfetamine.  Het stel gaf toe dat ze voor hun arrestatie elk twee tabletten hadden ingenomen. Ze ontkenden allebei de beschuldigingen van overval en diefstal.

De twee zijn beschuldigd van het overtreden van sectie 5 van de wet ter voorkoming en bestrijding van prostitutie door contact op te nemen met seksuele diensten, hen te overtuigen of seksuele diensten te introduceren op een openbare plaats, wat zal resulteren in een boete van maximaal 1.000 baht elk.  Ze werden ook beschuldigd van het gebruik van een drug uit een verdovende middelen categorie 1, wat zal resulteren in een gevangenisstraf van maximaal een jaar, een boete van maximaal 20.000 baht, of beide.

Ondanks dat de klanten van prostituees, het slachtoffer zijn van diefstallen, melden zij zich niet gemeld om een klacht in te dienen.  De reden achter hun terughoudendheid is hun angst om gearresteerd te worden voor het plegen van illegale seksdiensten.

Deze onwil om misdaden te melden is niet ongebruikelijk in de seksindustrie, waar individuen zich kunnen schamen of beschaamd voelen om hun betrokkenheid bij illegale activiteiten bekend te maken.  Dergelijke angst leidt vaak tot een gebrek aan rapportage en verantwoording, wat de cyclus van crimineel gedrag in stand kan houden.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!