Finse expat met doorgesneden keel dood aangetroffen in Sattahip, vrouw zegt dat zelfmoord gepleegd heeft

SATTAHIP:- Een 57-jarige Finse expat met een doorgesneden keel en een hakmes op zijn borst dood op zijn bed aangetroffen. Zijn Thaise vrouw vertelde tegen de politie dat haar man al lange tijd over zelfmoord sprak vanwege zijn problemen in zijn vaderland.

Het slachtoffer, Mr. Markku Tapani Karjalainen werd gisterenmorgen dood aangetroffen. Hij woonde samen met zijn Thaise vrouw, de 49-jarige khun Aranya Srisaeng, in een gelijkvloers vrijstaand huis in het dorp Bang Saray, net onder de rook van Pattaya.

Volgens de politie was de Finse expat alleen gekleed in een onderbroek. Hij had een diepe snee in zijn keel op, waardoor zijn luchtpijp werd doorgesneden. Op zijn borst werd een hakmes gevonden. De Thaise vrouw was volgens haar de eerste die het lichaam zag. Ze zat te huilen in de kamer toen de autoriteiten en het reddingsteam arriveerden.

Volgens haar verklaringen woonden zij en haar man al vijf jaar samen zonder hun huwelijk te registreren. De expat was eerder teruggekeerd en verbleef een paar jaar in Finland. De man kwam net een maand of negen geleden terug en besloot een huis te kopen.

Gisterenmorgen werd de man volgens khun Aranya rond 6 uur wakker en maakte de vrouw koffie en havermout voor hem. De man rookte vervolgens en keek tv zoals gewoonlijk, terwijl zijn vrouw het huis verliet om haar familielid naar school te brengen.

Toen ze echter terugkwam, lag haar man al dood in bed met een mes op zijn borst, zo verklaarde khun Aranya. De vrouw beweerde dat haar buitenlandse echtgenoot meerdere keren had gesproken over zelfmoord vanwege problemen in zijn vaderland.

Khun Aranya wordt nog steeds ondervraagd door de politie van Sattahip. Het lichaam van de man is voor autopsie naar het politieziekenhuis in Bangkok gebracht om een autopsie te ondergaan.

De buren van het stel zouden tegen de politie hebben gezegd dat de twee vaak ruzie hadden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Div. Thaise kranten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!