Thaise man in Bangkok gearresteerd op beschuldiging van het verkrachten van meer dan 30 jonge vrouwen

~EEN OPGEWONDEN STANDJE~
(Een heet, hitsig, geil kereltje)

BANGKOK:- Een Thaise man is in Bangkok gearresteerd en beschuldigd van het verkrachten van vele  jonge vrouwen die hij ontmoette via datingapps en hen vervolgens chanteren met video’s van de seks.  

De man, Khun Ratchaphol Jinda genaamd, een 26-jarige verkoper uit Samut Prakan, werd gezocht voor 3 arrestatiebevelen voor verkrachting, poging tot verkrachting en afpersing.  Tot nu toe hebben minstens 10 vrouwen zich aangemeld met klachten tegen de man.

De politie haalde de vermeende verkrachter in op een parkeerplaats van een winkelcentrum in het Ram Intra-gebied in het Khannayao-district van Bangkok en hij werd gisteren gearresteerd door politieagenten van de Crime Suppression Division.  Volgens de CSD-superintendent die het onderzoek en de arrestatie leidde, bekende Ratchaphol de misdaden tijdens het verhoor.

De inspecteur zei dat ze vermoeden dat meer dan 30 vrouwen door hem zijn, maar tot nu toe hebben slechts 10 een formele klacht ingediend.

Deze arrestatie komt slechts enkele dagen nadat een andere man in Bangkok werd gearresteerd en in staat van beschuldiging werd gesteld voor  het verkrachten van 36 vrouwen onder bedreiging van een mes.

Khun Ratchaphol zou naar verluidt op jonge studenten hebben gejaagd, met als dat ze niet ouder dan 25 zouden zijn, allen studeerden aan lokale universiteiten. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wassayos Ngamkham, Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!