Hond brengt een souveniertje van 2.000 Yaba-pillen mee naar zijn Thaise baasje

~MEN MAG EEN GEGEVEN PAARD NIET IN DE BEK KIJKEN~
(Betekent dat men niet mag klagen over iets dat hij of zij gratis heeft gekregen

UDON THANI:- Een hond wilde zijn Thaise baasje plezieren door hem een pakketje met daarin 2.000 Yaba-pillen te bezorgen. Zijn baas belde na ontvangst van het geschenk onmiddellijk de politie.  

Kapitein Charoenchai Nikunkan van het politiebureau van Udon Thani ontving bericht dat een hond Yaba-pillen had meegebracht naar een autogarage in het Ban Jan Sub-district.  Hij stuurde zijn manschappen naar de garage die daar een tweejarige kwispelende hond aantroffen. 

“Sinil” zoals de vrijgevige hond heet, had volgens zijn baasje een witte plastic zak meegenomen.  In de tas zat een zwart pakketje dat met doorzichtig plakband was gewikkeld.  In de verpakking zaten 10 kleinere verpakkingen gevuld met Yaba-pillen.  In totaal waren er 2.000 Yaba-pillen verstopt in de witte zak.

Toen de politie de witte plastic zak, parkeerde een man bij de autogarage en slenterde daar wat rond. De man was ongeveer 30 jaar oud en reed op een zwarte motor zonder kenteken.  De man liep met een telefoon in zijn hand en deed  alsof hij iets zocht.  

De man werd op het politiebureau ontboden, maar de politie moest hem laten gaan omdat niet in verband kon worden gebracht met de Yaba-pillen.

De politie gaat verder in haar onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!