Thaise man houdt bij hoog en laag vol nooit de dochters van Premier Prayut onfatsoenlijk te hebben bejegend

~VOOR IETS MOETEN BLOEDEN~
(De gevolgen moeten dragen)

BANGKOK:- De man die inzake de vermeende laster over de tweeling-dochters van premier Prayut Chan-o-cha’s wordt beschuldigd houdt vol dat hij onschuldig is omdat hij geen Twitter-account heeft en de oproep niet had kunnen plaatsen.

Op 20 maart had een Twitter-gebruiker naar verluidt een tweet geplaatst waarin hij mensen opriep om ‘de dochters van Prayut te verkrachten’ voordat deze later werd verwijderd.

Technische onderzoekers herleidden de vermeende opmerking later tot een man en riepen hem op om naar het politiebureau van Nang Lerng in Bangkok te komen.

De man heeft echter volgehouden dat hij onschuldig is en zegt dat hij niet de eigenaar is van het Twitter-account waarop zijn profielfoto staat. Hij beweert dat de foto is gestolen van zijn Facebook-pagina, waarvan hij beweert dat dit zijn enige sociale media-account is.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!