Phuket streeft ernaar om volgende maand 100.000 mensen te vaccineren ter voorbereiding op de heropening van 1 juli

~ALLE KRACHTEN BUNDELEN~
(Het met elkaar doen)

PHUKET:- De gouverneur van Phuket hield een dringende bijeenkomst met agentschappen en gemeenschapsleiders om de toewijzing van het Covid-19-vaccin te bespreken, en drong er bij alle inwoners van Phuket op aan om zich voor te bereiden op de inenting en zich aan te melden op de website van de gezondheidsfunctionaris.  

De gouverneur gaat ervoor om in de maand april 100.000 mensen te laten vaccineren ter voorbereiding op het plan om per 1 juli gevaccineerde buitenlandse toeristen zonder quarantaine tot het eiland te te laten.

Gouverneur Narong Woonclew verklaarde verder dat volgens de belofte van de regering er in mei 300.000 vaccindoses geleverd zouden worden, 200.000 in juni en 260.000 in juli, in totaal 920.000 doses.  

Hij dringt er bij de lokale bevolking op aan om zich binnen vijf dagen, vóór 31 maart, snel te registreren voor vaccinatie. Als het aantal gevaccineerde mensen niet minstens 50.000 zou bereiken, zou dit van invloed kunnen zijn op het plan voor de verkrijging van vaccins in de toekomst, zei hij.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!