Thaise man gewond vechtpartij waarbij bommen en vuurwapens op een populaire markt in Pattaya niet ontbraken

PATTAYA:- Een tiener heeft een stevig hoofdletsel opgelopen nadat hij met een steen was geraakt tijdens een wilde vechtpartij op de markt in Naklua, waarbij zowel met wapens werd geschoten als met bommen werd gegooid.

De politie van Pattaya City werd zaterdagmorgen net voor zonsopgang op de hoogte gebracht van het incident op de populaire Poethisarn-markt.

De politie kwam ter plaatse om een ​​17-jarige mannelijke tiener te vinden die een medewerker is van een fruitkraam die hevig bloedt. Zijn naam werd ingehouden vanwege zijn leeftijd.

Khun Warunee Nang Ngam, de 29-jarige eigenaresse van de fruitkraam en de werkgeefster van de gewonde tiener vertelde de politie dat haar stafleden een probleem hadden met een andere groep tieners tijdens Songkran. Meer dan 20 tieners kwamen ruzie maken met haar personeel voordat deze groep het vuur opende en kleine handgemaakte bommen naar haar personeel gooide. Een van haar stafleden werd geraakt met een steen.

Deze grote groep tieners snelde toen weg op motorfietsen en dreigde marktkraamverkopers om de politie niet te vertellen of het incident aan het nieuws te melden, maar khun Warunee voelde zich niet geïntimideerd en belde onmiddellijk de politie.

De politie van Pattaya City liet weten dat ze hun onderzoek voortzetten voor verdere juridische stappen en het herzien van CCTV.

De gewonde tiener is in een plaatselijk ziekenhuis en is herstellende.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!